Algemene Voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden van Milène Evers vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot de producten en/of voorwaarden, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Milène Evers.

Betalen

Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan d.m.v. overschrijving via de bank. 


Verzenden

Na ontvangst van de betaling worden sieraden binnen 3 dagen en kleinere schilderijen in principe binnen 10 dagen verzonden naar het door u opgegeven adres. Grotere schilderijen kunnen alleen opgehaald worden in Alkmaar. In dit geval is het ook mogelijk te betalen in cash bij het ophalen van het schilderij.
Indien onverhoopt de levering, om welke reden dan ook, langer duurt, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden.
Producten worden verzonden met PostNL. U kunt eventueel de artikelen ook ophalen bij mij thuis in Alkmaar. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken via e-mail of telefoon.
Het verzenden van schilderijen kost €15,00 - €20,00 per aangetekende post (afhankelijk van formaat). Het verzenden van sieraden kost €4,00. Aangetekend kost dit €8,00.
Deze prijzen gelden binnen Nederland. Voor verzendkosten naar het buitenland, kunt u contact met mij opnemen.

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling per email te annuleren, zonder extra kosten, indien deze nog niet verzonden is. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien de bestelling al verzonden is gelden onderstaande retourafspraken.


Retourneren

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen voldoende gefrankeerd en goed verpakt retour zenden. Ik adviseer aangetekende verzending. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort. Retourzending kan uitsluitend na melding hiervan per email aan Milène Evers. U dient dit te doen voordat u het artikel retour stuurt. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.


Aansprakelijkheid

Milène Evers is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending en evt. retourzending.


Afbeeldingen en specificaties

Milène Evers probeert altijd een objectieve omschrijving te geven van het artikel. Alle afbeeldingen, gegevens betreffende afmetingen, kleuren etc. op de internetsite gelden bij benadering, ze zijn indicatief.


Beheer persoonlijke gegevens

De gegevens die u doorgeeft worden alleen gebruikt om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Indien u een vraag stelt via het contactformulier zullen uw contact gegevens alleen gebruikt worden voor het beantwoorden van uw vraag. Eventueel zal uw emailadres gebruikt worden voor mailing over toekomstige exposities. Milène Evers zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.


Wijzigingsrecht

Milène Evers behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden, prijzen en inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Milène Evers.